У  номері газети «Гомін» 28 жовтня ви зможете прочитати


Людей поєднує культура

Фото Олександра Зайчука
Фото з сайту Слободзейської ДА

У Бендерському парку св. Олександра Невського в рамках проекту «Купуй придністровське!» та Року агропромислового комплексу відбувся фестиваль вина і винограду.

До нього залучилися придністровські аграрії та сільгоспвиробники, представники великих підприємств, малого бізнесу та присадибних господарств, які культивують вирощування винограду, займаються його переробкою та виноробством, а також виробництвом супутньої продукції.

Широка культурно-масова програма була представлена творчими колективами з усього Придністров’я.

Стор. 1


Більше, ніж просто аптека

Фото Марини Сови

Експертна комісія конкурсу «Придністровська якість – 2023» здійснила ретельну оцінку обслуговування та різноманітності асортименту провідного магазину аптечної мережі «Вивафарм» у місті Дністровську.

Це єдиний у районі аптечний пункт, що функціонує цілодобово, значно полегшує життя місцевого населення, забезпечуючи жителям своєчасний доступ до лікарських засобів у будь-яку пору. Позитивні відгуки від городян вже надходять.

Стор. 4


Кращі з кращих

Фото Марини Сови

Президентську стипендію в нинішньому навчальному році отримуватимуть

108 придністровців. Це найкращі студенти та учні вишів, технікумів, коледжів, учні закладів додаткової освіти, а також художніх, спортивних та музичних шкіл з усієї республіки.

Стор. 5.

Головне фото з сайту Слободзейської ДА