У суботньому номері газети «Гомін» 10 червня ви зможете прочитати:


Таланти дітей – труд і гордість дорослих

Фестиваль «Камертон» щоліта збирає в Кам’янському парку П. Х. Вітгенштейна широку глядацьку аудиторію і традиційно починається з заходів, присвячених Міжнародному дню захисту дітей. Відмінною рисою свята в нинішньому році стала активна участь молодого покоління не тільки як глядачів, а і виконавців музичних і танцювальних номерів.

Стор. 4.


Вірність творчій долі

Фото з архіву Світлани Ткаченко

Художниця Світлана Ткаченко – одна з тих людей, від спілкування з якими теплішає на душі. Вона присвятила себе творчості й навчає дітей мистецтву бачити прекрасне у звичайних речах. Головний секрет її щастя – це вміння приймати власні рішення і нізащо не відступати від мрії.

Стор. 5.


«Спорт для ВСІХ» у Рибниці

Фото газета «Новости»

У рамках заходів до Дня захисту дітей у Рибниці відбулася спартакіада для особливих дітей.

Програма змагань передбачала естафети, боулінг, метання м’яча і перетягування канату. Цього дня, поза конкурсом, можна було ще постріляти з лука і взяти участь у майстер-класі з настільного тенісу.

Захід організувала міська адміністрація спільно з фондом «Світ рівних можливостей». У проведенні змагань допомагали волонтери зразкового колективу «Штаб учнівського співуправління та добровольчого руху» МОЗ «Центр дитячо-юнацької творчості» (ЦДЮТ).

Стор. 6.


Жити на землі, що тебе народила

Фото Аліси Коханової

У дитячі роки він мріяв стати кухарем, в юнацькі – став чемпіоном Молдавії з боксу. Набувши життєвого досвіду, очолив спеціалізований центр «Колесо».

Микола Никифоренко – діловий чоловік, знайомий багатьом автовласникам, які потребують консультацій з догляду та ремонту своїх «залізних коней».

Стор.8

Головне фото Ніни Панаїди